SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - KÖPRÜLÜLER ANADOLU LİSESİ

Polisimin Yanındayım

Okulumuz İstanbul´daki hain saldırı sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne  Taziye ziyaretinde bulunarak  polislerimize  moral verdi.

Okul Müdürü Resul Özata başkanlığında gerçekleşen ziyarette Okul Aile Birliği Başkanı Kani Yılmaz , Okul Rehber Öğretmeni ve bir grup öğrenci yer aldı .Öğrenciler tüm birimleri gezerek polis ağabeylerine şehit olan polisler anısına" 30şehit polisimiz için 30 " karanfil takdim etti. Ziyarette Okul Müdürü Resul Özata okuldaki tüm birimler olarak idarecisi , öğretmeni ,öğrencisi ve okul aile birliği olarak polisin yanında olduklarını göstermek ve moral vermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti . Ülke üzerinde oynanan oyunların farkında olduklarını ve yıkıcı-bölücü faaliyetlerin hiçbirisine fırsat vermeyecek bir gençliğin yetiştiğini ifade etti.Bu ziyarette mili birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak polisimin yanındayım mesajı verildi .

Yayın: 14.12.2016 - Güncelleme: 14.12.2016 11:38 - Görüntülenme: 240