SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - KÖPRÜLÜLER ANADOLU LİSESİ

Ara

Okulumuz İstanbul´daki hain saldırı sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne  Taziye ziyaretinde bulunarak  polislerimize  moral verdi.

Ara

May

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ nün AR-GE birimi tarafından hazırlanan Dünden Bugün " 100 Büyük Türk" Projesine katılan okulumuz, hazırlamış olduğu Aşık Veysel Oyunuyla büyük beğeni topladı. Edebiyat Öğretmenimiz Levent Gül, Müzik Öğretmenimiz Deniz Karadoğan ve Okul Rehber Öğretmenimiz İlhan Civcivoğlu tarafından hazırlanan gösterimize Kaymakamımız Sayın Mahmut KAŞIKÇI, Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık EDİS, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ARSLAN, birbirinden değerli protokol üyeleri, öğretmenlerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz ve basın mensupları katılarak bizleri onurlandırdılar. Gösteri Okul Müdürümüz Resul ÖZATA´ nın açıl konuşmasıyla başladı. Müzik dinletisinin de yer aldığı oyunun finali bütün salonun Aşık Veysel´ in son şiirini bir ağızdan okumasıyla son buldu. Program sonrası Kaymakamımız Sayın Mahmut KAŞIKÇI, öğle yemeği düzenledi.