SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - KÖPRÜLÜLER ANADOLU LİSESİ

Kenan PALA - Müdür Başyardımcısı

1981 Samsun-Vezirköprü doğumludur. İlkokulu Vezirköprü Zeki Cevher İlkokulunda, ortaokulu Vezirköprü İmam Hatip Lisesi Orta kısmında, liseyi ise Ladik Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamlamıştır. Lisans öğrenimini gördüğü Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünü 2004 yılında tamamlayarak meslek hayatına 2005 yılında Çankırı ili Atkaracalar ilçesi Şehit Hakkı Çelik Çok Programlı Lise ve Anadolu Teknik Lisesinde başlamıştır.

2008 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Bilim dalında “Atatürk Dönemi Türk Tarih Kongreleri” adlı tezi ile tezli yüksek lisansını tamamlamıştır. Ayrıca 2014 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde “Eğitim Yönetimi Denetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi” alanında yüksek lisans yapmıştır. 2019´da Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

Meslek hayatına başladığı Çankırı ili Atkaracalar ilçesi Şehit Hakkı Çelik Çok Programlı Lise ve Anadolu Teknik Lisesinde öğretmenlik, müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerinde bulunmuş olup, 18/09/2014 tarihinde Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesine Tarih Öğretmeni olarak tayin olmuş ve 26/01/2015 tarihinde ise Müdür Yardımcılığı görevine başlamıştır. 26/04/2016 ile 15/09/2017 tarihleri arasında Müdür Başyardımcısı olarak görev yapmıştır.

15/09/2017 tarihinden itibaren ise okulumuz Müdür Başyardımcısı olarak görevine başlamıştır.